Langedijker droom: een vloot op stroom!

Steun Museum BroekerVeiling en doneer!

Museum BroekerVeiling is volop in beweging. Komende winter worden zonnepanelen op het dak van het museum geplaatst. Met de energie die daarmee gewonnen wordt, worden vanaf komend voorjaar de fluisterschuitjes mee opgeladen. Een mooie duurzame ontwikkeling die het milieu en het Rijk der Duizend Eilanden ten goede komt.

 

Museum BroekerVeiling wil ook dolgraag hun rondvaartboten ombouwen naar stille milieuvriendelijke elektrische vaartuigen. Zo profiteren de bezoekers van een stille vaartocht en genieten de inwoners van Langedijk van meer rust, schonere lucht en behoud van ons mooie gebied. Om dit mogelijk te maken, is er een bedrag van € 400.000,- nodig. Geld dat het Museum BroekerVeilling op dit moment niet heeft.

 

Omdat Museum BroekerVeiling zich verantwoordelijk voelt voor de flora en fauna van Het Rijk der Duizend Eilanden en de inwoners van Langedijk gaat men aan de slag om dit geld bij elkaar te krijgen. Daar is uw hulp bij nodig.

 

Wil je een bijdrage leveren?

 

Met Greenfund Holland heeft Musuem BroekerVeiling een actie opgezet en willen we jullie vragen om een vrijwillige bijdrage te doen. Hiermee komen we ongeacht het bedrag steeds dichterbij onze droom van een vloot op stroom.

 

Doneren kan via de website van Greenfund Holland. Klik op onderstaande link:

langedijkerdroom langedijkerdroom