Leer mensen kennen bij Doet en Ontmoet

Wonen Plus Welzijn en het wijkgericht werken nodigen u graag uit tussen maandag 1 en vrijdag 5 oktober om aan te sluiten bij een van de Doet en Ontmoet groepen om het ‘kletsbordenspel’ te spelen. De eerste week van oktober is het namelijk de week tegen de eenzaamheid.
 

Iedereen voelt zich wel eens eenzaam. In veel gevallen verdwijnt dat eenzame gevoel vanzelf als je weer beter in je vel zit. Het is vooral een probleem voor mensen die het sterk of langdurig voelen. Dan kan een negatieve spiraal ontstaan. Om aandacht te schenken aan dit thema spelen alle Doet en Ontmoet groepen deze week het ‘kletsbordenspel’, dat draait om écht contact maken. Tijdens het Kletsborden neem je de tijd voor elkaar. Je stelt elkaar vragen. Je bekijkt het leven eens door de ogen van een ander. Je leert om contact te maken met andere mensen.

Doet en Ontmoet in Langedijk is vrij toegankelijk, voor iedereen, van alle leeftijden. Samen hebben we een gezellige ochtend of middag waarbij u nieuwe mensen ontmoet. Liever alleen een kopje koffie drinken en een praatje maken met anderen, een spelletje spelen of iets anders? Dat kan ook.

Doet en ontmoet is op:
maandag van 13.30 tot 16 uur in Veldzorg, Dorpsstraat 86 ,Broek op Langedijk.
Dinsdag van 13.30 tot 16 uur in de Geist, Vinkenlaan 7, Sint Pancras.
Donderdag van 14 tot 16 uur in Buitenzorg, Dr. Wilminkstraat 143, Zuid-Scharwoude. Donderdag van 13.30 tot 16 uur in Het Behoudenhuis, Dorpsstraat 850, Oudkarspel. Vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Anbouw, Dorpsstraat 610, Noord-Scharwoude. 

 

logo wonenpluswelzijnl logo wonenpluswelzijnl