Maak kennis met de Platenbijbel

28 oktober Allemanskerk Oudkarspel

Op Bijbelzondag 28 oktober, in de dienst van 10:00 uur in de Allemanskerk, houdt mw. Joke Slager – van den Beukel een presentatie van de Platenbijbel die zij zelf heeft gemaakt. Tijdens het koffiedrinken, na afloop van de dienst kunt u kennis maken met deze Platenbijbel.

 

DE BIJBEL, een helder verhaal in WOORD en BEELD.

Dit is de titel van het boek, dat ik geschreven en uitgebeeld heb met kleurige platen. 

De illustraties en verhalen vormen één geheel in dit boek.
Acht jaar heb ik hier aan gewerkt. Alle verhalen goed bestudeerd. 100 platen heb ik geschilderd uit het Oude en Nieuwe Testament.

Dit boek is niet aan leeftijd gebonden. Voor velen is de Bijbel een moeilijk boek.
Maar ik heb de verhalen en platen zo afgebeeld, dat het prettig is om in te lezen, uit vóór te lezen of gewoon lekker doorheen te bladeren en illustraties te bekijken.

De verhalen spreken ons nog steeds aan en kunnen richting geven aan ons leven.

Naast de verhalen uit het Oude Testament komen natuurlijk ook de verhalen uit het leven van Jezus uitgebreid aan de orde, van geboorte tot  kruisiging en opstanding. Het is een echt familieboek geworden, geschreven en geïllustreerd vanuit het hart.

 

Post In 29b  Mw. Slager Presentatie Platenbijbel foto1 voor Samen Kerk Post In 29b Mw. Slager Presentatie Platenbijbel foto1 voor Samen Kerk
Post In 29c  Mw. Slager Presentatie Platenbijbel foto2 voor Samen Kerk Post In 29c Mw. Slager Presentatie Platenbijbel foto2 voor Samen Kerk