Interview 'Aan tafel met' Egbert Barten van het Geoffrey Donaldson Instituut

Op vrijdag 12 oktober om 16.00 uur in de Sociale Winkel interviewt voormalig burgemeester Jan Hoekema Egbert Barten in het programma ’Aan tafel met’.

In het programma ’Aan tafel met’ praat Jan Hoekema met Langedijkers over de rol die zij vervullen in de gemeenschap en hun drijfveren.

 

Egbert Barten is directeur van het Geoffrey Donaldson Instituut voor film (GDI) in Noord-Scharwoude. Hij is filmhistoricus en is bijna 5 jaar geleden het GDI gestart. In het pand is een tentoonstellingsruimte, een bibliotheek, een prachtige filmzaal voor analoge film, een opslagruimte voor films en nog meer. Egbert Barten zal vertellen over zijn liefde voor de film, zijn plannen met het GDI en meer.

 

Radio CompleetFM neemt het programma op en het interview wordt met muziek van de geinterviewde uitgezonden op zondagmiddag.

De Sociale Winkel etaleert programma’s met maatschappelijke betekenis. Met dit programma brengen we geïnteresseerden in contact met top ondernemers en geven we inzicht in hun waarde voor de maatschappij. “Aan tafel met” biedt antwoorden op de vragen: Wat drijft deze mensen? Op welke manier ondernemen zij maatschappelijk verantwoord ?  Hoe succesvol zien zij zichzelf? Zien ze een rol voor de Sociale Winkel en haar partners?

Het gesprek terugkijken kan via www.socialewinkel.nl. 

De Sociale Winkel biedt plaats aan een dertigtal personen die het gesprek live kunnen volgen. Aanmelden kan via aantafelmet@socialewinkel.nl of kom op tijd langs.

Maandelijks zal er via posters en berichtgeving in de (Sociale) media te lezen zijn wie de gast van die maand.  
 

Vrijdag 12 oktober om 16.00 uur in De Sociale Winkel.

Uitzending op Radio CompleetFM 14 oktober om 14.00 uur.

MAF_7996klein MAF_7996klein