Op muzikale reis met Ed Struijlaart in Cool

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ en de veel bekeken ‘Quarantaine Sessions’, komt Ed Struijlaart op donderdag 30 juli terug naar Cool met een nieuw persoonlijk programma. In ‘Alles op Rood’ neemt Ed je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar. Geniet, bewonder en beleef het live!

 

Jubileumjaar
In 2010 nam Ed Struijlaart de gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek. 2020 had voor Ed het jaar moeten zijn waarin zijn 10-jarig jubileum groots gevierd werd, echter gooide het coronavirus roet in het eten. Ed zat niet bij de pakken neer en begon met het geven van livestreams vanuit zijn studio. De ‘Quarantaine Sessions’ waren een groot succes met duizenden kijkers in binnen- en buitenland. Nu neemt hij deze ervaring mee het podium op en zal beproefde elementen uit zijn livestream gebruiken in het theater!

 

Muzikale reis
In Alles op rood maakt Ed de balans op na 10 jaar: was de sprong het waard om alles op rood te zetten? Hij speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde. Al met al is er zo veel materiaal wat gespeeld kan worden dat Ed de keuze voor een groot deel over laat aan het lot. Op bepaalde momenten in de voorstelling zal een rad van fortuin bepalen welk lied er gespeeld gaat worden. Zo is geen enkele avond hetzelfde!

 

Zaalindeling
In verband met de maatregelen rondom COVID-19 maakt Cool gebruik van een aangepaste zaalindeling. De zaal is omgebouwd tot een knusse, intieme en veilige ruimte. De stoelen in de theaterzaal zijn geplaatst in setjes van twee. Op deze manier heeft de artiest op het podium voldoende interactie met het publiek, maar wel op een veilige manier.

 

Reserveren
Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl.

coolhhw2 coolhhw2