Ik leer veel nieuwe kinderen kennen!

Humanitas Noord-Kennemerland organiseerde vakantiedagen voor kinderen uit gezinnen die niet vanzelfsprekend op vakantie of een dagje uit kunnen. In iets andere vorm dan voorgaande jaren vanwege de Corona-crisis, maar daarom niet meer leuk! De kinderen reisden in twee dagen de hele wereld over: van het dansen van de Spaanse Macarena naar Mexican Jungle Stratego. En van het inwikkelen als een Egyptische mummie tot het schminken in African Style. Het was dikke pret!

Een kind: “Het stomste is dat het maar twee dagen duurt!’

 

De activiteiten werden afgewisseld met heerlijk klaargemaakte hapjes van de vrijwillige keukenbrigade. Ook deze waren natuurlijk geheel in stijl met het wereldthema.

Na de feestelijke afsluiting op de tweede dag worden onderling veel telefoonnummers uitgewisseld om met elkaar in contact te blijven.

Het terrein van scouting Don Bosco in Alkmaar diende als decor en was uiteraard Corona-proof ingericht. Mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers en sponsors AH, poelier Ackermann, bakker Goemans, eetcafe Pluim en Stamnis Horecaverhuur  zijn de vakantiedagen mogelijk gemaakt.

foto kindervakantiedagen Humanitas foto kindervakantiedagen Humanitas