Presentatie MET DE STROOM MEE

Een sterke roman vol karakterontwikkeling

Op 11 augustus verscheen Met de stroom mee van Afra Beemsterboer bij Uitgeverij Zomer & Keuning. Een sterke roman vol karakterontwikkeling over een moeder die dezelfde fouten dreigt te maken als haar eigen moeder, en haar volwassen dochter die haar de spiegel voorhoudt die ze zelf niet ziet.

De 46-jarige Anna Groenendijk, hoofdpersoon van Met de stroom mee, is al elf jaar weduwe nadat haar man Koen verdronk in de haven. Sinds die tijd blijft ze aanmodderen met de vragen die hij achterliet. Dan doet een vreemdelinge haar intrede in het plaatsje, en zij brengt dingen in beweging voor zowel Anna als haar oudste dochter Bente. Langzaam maar zeker ontdekt ze een geheim verleden van haar man. Deze karaktergedreven roman van Afra Beemsterboer gaat over een moeder die dezelfde fouten dreigt te maken als haar eigen moeder, en haar volwassen dochter die haar de spiegel voorhoudt die ze zelf niet ziet.

 

Naast een presentatie doet Afra Beemsterboer een tweetal markten aan. Geheel in toegepaste stijl presenteert ze Met de stroom mee op zaterdag 12 september 2020 bij Jachthaven Broekhorn, Ooster Vlaerdinge 2, 1704 MX Heerhugowaard, van 11.00-17.00 uur (coronaproof). In het weekend van 19 en 20 september is ze, samen met collega-auteur Mary Schoon, aanwezig op de Marlequi in Warmenhuizen. In het laatste weekend van september zijn Afra en Mary eveneens in Warmenhuizen te vinden bij de Oogst- en Pompoenfair op camping De Kolibrie. Deze evenementen zijn uiteraard onder voorbehoud van eventuele COVID-19 maatregelen.

 

Afra Beemsterboer is een Nederlandse auteur van romans. Ze woont in Oudkarspel en heeft van schrijven haar bestaan gemaakt. In 1990 verscheen haar eerste boek en inmiddels heeft ze al een hele stapel boeken uitgegeven. Bij Uitgeverij Zomer & Keuning verschenen al eerder een aantal romans van Afra Beemsterboer.

AFRA BEEMSTERBOER – Met de stroom mee – ISBN boek 9789020538137 €17,50 | ISBN E-book 9789020538144 €7,99

 

Met de stroom mee Met de stroom mee