Mariska van Kolck en Tony Neef brengen musicalconcert naar Cool

Waan je in de jaren zestig, zeventig en tachtig van de vorige eeuw en zing mee met de mooiste Nederlandse Evergreens! In de voorstelling ‘Haal het doek maar op’ gaan we terug in de tijd van de schnabbeltour met hits van grote Nederlandse artiesten als Rob de Nijs en Ramses Shaffy. Kom op vrijdag 25 september naar Cool en geniet van deze muzikale voorstelling!

Musical in een nieuw jasje
Nadat de originele voorstelling in het voorjaar geen doorgang kon vinden, komt ‘Haal het doek maar op’ deze maand terug in een nieuw jasje! Op vrijdag 25 september schitteren o.a. Mariska van Kolck en Tony Neef in de nieuwe concertante versie, met tophits als ‘Kom van dat dak af’, ‘Sammy’ en ‘Telkens weer’. Kom ook naar deze muzikale voorstelling en waan je in de jaren zestig, zeventig en tachtig van de vorige eeuw!

Evergreens in de spotlights
In de originele musical – met meer dan veertig tophits – kwamen veel nummers uiteindelijk niet of slechts heel kort voor. In deze nieuwe concertante versie staan de Evergreens geheel in de spotlights. Zo krijgt elk nummer het podium dat het verdient en kan jij als bezoeker er uitgebreid van genieten.

Reserveren
Kijk voor meer informatie en het reserveren op www.coolkunstencultuur.nl. In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal online te reserveren kaarten 2 per persoon. Wil je één of meerdere kaarten reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 – 534 76 62.

Haal het doek maar op -concertante - (Roy Beusker) - publiciteitsfoto liggend Haal het doek maar op -concertante - (Roy Beusker) - publiciteitsfoto liggend