Speel klassiek én Harry Potter met het nieuwe MetroCoolorkest!

Alleen muziek maken is leuk, maar samen muziek maken is het leukste wat er is! Meld je aan voor het MetroCoolorkest en ervaar hoe het is om samen in een orkest te spelen. We spelen zowel klassieke stukken als filmmuziek van o.a. Star Wars en Harry Potter én er is ruimte voor verzoeknummers. Kom ook muziek maken op woensdagmiddag in Cool!

Open voor elk niveau
Het orkest is geschikt voor beginners én gevorderden vanaf 8 jaar, met in ieder geval een half jaar leservaring. Ook als je niet bij Cool les volgt kan je meedoen met het MetroCoolorkest! Is je partij te makkelijk of iets te moeilijk? Geen probleem! De docent kijkt samen met je hoe het aangepast kan worden naar jouw niveau. “Ontdek hoe leuk en leerzaam het is om samen muziek te maken met allerlei verschillende instrumenten!” – Ellen Mertz (docent).

Van Star Wars tot Harry Potter
Er worden niet alleen klassieke stukken gespeeld in het orkest. Wist je bijvoorbeeld dat filmmuziek van bijvoorbeeld Harry Potter en Star Wars gecomponeerd is voor een orkest? Speel de magische noten van Hedwig’s Theme of de wereldberoemde openingsmuziek van Star Wars. Heb je zelf een nummer die je graag met iedereen wilt spelen? Laat het weten! Naast het leren samenspelen, maak je zo ook kennis met veel verschillende muziekstukken en ontwikkel jij je vaardigheden als muzikant.

Inschrijven
Kijk voor meer informatie over tarieven, inschrijven en kortingsmogelijkheden op www.coolkunstencutluur.nl/educatie. De cursus start op woensdag 21 oktober. Ben jij een eerste- of vierdejaars leerling bij Cool? Dan is het MetroCoolorkest zelfs gratis!

MetroCoolorkest 1 MetroCoolorkest 1