Inspirerende bijeenkomsten

Het verlangen naar verbondenheid en zin

Veel is anders in deze tijden van corona. Een bezoek aan een theater, naar een restaurant, deelnemen aan een groep, even op bezoek of iemand die spontaan langskomt. Niets is meer vanzelfsprekend. 

Het is ook een tijd waarin vragen naar boven kunnen komen rond gevoelens van verbondenheid en de zin van het leven: Wat is van waarde? Hoe blijf ik in verbinding met de ander en met mezelf? Hoe beleef ik het dagelijks leven, hoe kijk ik terug en naar de toekomst?  

In zes bijeenkomsten genaamd ‘Het verlangen naar verbondenheid en zin’, krijgen geïnteresseerden middelen aangereikt die helpen antwoord te krijgen op deze vragen. U gaat hierbij samen met anderen op zoek naar wat voor u belangrijk is in het leven. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor wie het interessant en fijn vindt om op een inspirerende manier te reflecteren op het eigen leven, ervaringen te delen met andere mensen en graag (en zonder oordeel) luistert naar het verhaal van de ander.

De kosten voor deze zes bijeenkomsten bedragen in totaal € 25,-. Er is ruimte voor maximaal acht deelnemers in de leeftijdsgroep van zestig jaar en ouder. Er is geen voorkennis vereist. De tweewekelijkse bijeenkomsten starten halverwege januari 2021 op de dinsdagochtend, dinsdagmiddag of woensdagmiddag in zowel Anna Paulowna, Langedijk en Schagen. Ook komt er een digitale versie.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@wonenpluswelzijn.nl of bellen naar 0224-273140. Na opgave worden de definitieve data bekend gemaakt.

 

(foto: Pexels)

paraplu's paraplu's