Online themabijeenkomsten Wonen Plus Welzijn

Wekelijks op dinsdag, woensdag en donderdag is deelname mogelijk aan digitale ontmoetingsbijeenkomsten bij Wonen Plus Welzijn (WPW). Deze staan bovenal in het teken van ontspanning, ontmoeting en het voeren van gesprekken en gezelligheid. Voor iedereen, van alle leeftijden. Dit alles met een kop koffie of thee, vanuit de eigen huiskamer en begeleid door een medewerker van WPW. Aan elke ochtend of middag is een spel of activiteit gekoppeld. Denk aan een muziekquiz, bingo of het samen oplossen van een puzzel.

 

Op het programma van maart staan naast de reguliere bijeenkomsten zoals Online Samen Eten ook dat er op maandag 15 maart om 19.00 uur een digitale informatiebijeenkomst is over belastingaangifte met de mogelijkheid vragen te stellen.

 

De bijeenkomsten zijn te volgen via het Skype, een programma voor beeldbellen dat is te installeren op smartphone, tablet of computer. Geïnteresseerden ontvangen vooraf alle benodigde instructies om deel te kunnen nemen. Wie graag een tablet gebruikt om digitaal in contact te blijven met anderen: het is mogelijk deze gratis in bruikleen te ontvangen via WPW. 

 

Voor meer informatie en aanmelding voor de wekelijkse of themabijeenkomsten of het aanvragen van een tablet: zie www.wonenpluswelzijn.nl of e-mail naar onlinebijeenkomsten@wonenpluswelzijn.nl

 

logo Wonen Plus Welzijn logo Wonen Plus Welzijn