Vrijwilligers gezocht voor Doet en Ontmoet

Vindt u het leuk om mensen een warm welkom te heten, samen een spel te doen en creatief bezig te zijn? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de Doet en Ontmoet in Westervenne in Noord-Scharwoude (vrijdagmiddag), Het Behouden Huis in Oudkarspel (maandagmiddag), Buiten Zorg in Zuid-Scharwoude (donderdagmiddag) en Veldzorg in Broek op Langedijk (maandagmiddag).

 

Doet en Ontmoet is een open inloop waarbij ontmoeting en activiteiten centraal staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan creatieve activiteiten, spelletjes of een thematafel. Als Doet en Ontmoet vrijwilliger ben u gastheer of gastvrouw. U zorgt voor de koffie en thee, bedenkt een activiteit en maakt een gezellig praatje met de deelnemers. Uiteraard houden we ons hierbij aan de richtlijnen van de RIVM die op dat moment gelden. Momenteel komen de groepen digitaal samen of is er telefonisch contact met elkaar. We hopen zo snel mogelijk weer fysiek bij elkaar te komen.

 

Spreekt dit u aan en wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0226 318 050: (ma t/m vrij 09:00 - 12:00 uur) of via e-mail langedijk@wonenpluswelzijn.nl

logo Wonen Plus Welzijn logo Wonen Plus Welzijn