Wisseling van voorzitter bij Stichting Lief Langedijk

Op 24 maart jl. heeft Ron Wolters het voorzitterschap in het bestuur van Stichting Lief Langedijk overgenomen van Frits Westerkamp. Frits Westerkamp is bijna 5 jaar lang voorzitter geweest. Reden van vertrek: hij is verhuisd naar Alkmaar en in de statuten van de Stichting Lief Langedijk staat dat er drie Langedijkers in het bestuur moeten zitten.

Frits Westerkamp heeft met heel veel plezier zijn werk voor de stichting verricht. Samen met Dick Bootsman (penningmeester) en Marieke Neesen-Barten (secretaris) vormde hij een hecht team. Met pijn in zijn hart verlaat hij het bestuur. Maar hij is heel blij met de vervanger in de persoon van Ron Wolters, de juiste man voor deze stichting.

Ron Wolters was in het verleden directeur van Museum BroekerVeiling en werkt tegenwoordig in de culturele- en evenenementensector. Hij heeft een groot netwerk en voelt zich vereerd dat hij gevraagd is als voorzitter van Stichting Lief Langedijk. Het is een mooie nieuwe ervaring om mensen en organisaties in Langedijk te helpen met hun prachtige maatschappelijke projecten.

DSC_9701 DSC_9701