Ga jij in debat met de commissaris van de Koning?

Wat is debatteren? We komen het overal tegen; in de politiek, op school of wanneer je je ouders ervan probeert te overtuigen dat je echt die nieuwe telefoon, schoenen of kleding nodig hebt. Maar hoe overtuig je iemand écht? Je leert het tijdens ‘debatteren voor jongeren’ op zondag 6 juni en 27 juni bij Cool kunst en cultuur!

 

Kennis maken met debatteren
Deze gratis workshops zijn bedoeld voor jongeren t/m 17 jaar. De workshops zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met debatteren. Of je nu actief wilt meedoen of liever blijft zitten en luisteren, het mag allemaal! Een ervaren trainer van Stichting Nederlands Debat Instituut zal de eerste workshop op zondag 6 juni geven. De stichting zorgt er al meer dan twintig jaar voor dat kinderen en jongeren overtuigender durven spreken, zorgvuldiger leren luisteren en altijd nieuwsgierig blijven naar de ideeën van anderen. Binnen de workshop leer je te durven spreken, goede argumenten te bedenken en over maatschappelijk relevante thema’s in debat te gaan. Het is een leuke en uitdagende manier om meer over jezelf en de wereld te leren!

 

Debatteer met de commissaris van de Koning

Nog niet uit gedebatteerd? Op zondag 27 juni organiseren we de ‘training debatteren voor jongeren’ waarin we nog meer gaan oefenen, gevolgd door een echt debat! De training is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren debaters. Ook deze training zal weer gegeven worden door een ervaren trainer van Stichting Nederlands Debat Instituut. Tijdens de training wordt je klaargestoomd voor het debat met niemand minder dan de commissaris van de Koning van Noord-Holland! Op 7 juli heb jij namelijk de mogelijkheid om met Arthur van Dijk het debat aan te gaan. Grijp je kans en laat van je horen!

 

Aanmelden
Ga jij de uitdaging aan? Er zijn slechts een paar plekken beschikbaar dus kijk snel op de website www.coolkunstencultuur.nl voor meer informatie. Meld je aan voor één of beide workshops via jasmijn@coolkunstencultuur.nl.

 

in debat met commisaris vd Koning in debat met commisaris vd Koning