Leer nieuwe mensen kennen!

Wonen Plus Welzijn en MEE & de Wering Langedijk houden op dinsdagavond 5 oktober een speciale avond die in het teken staat van het leren kennen van nieuwe mensen. Vriendschappen kunnen veel voor mensen betekenen, juist nu. Soms kan het lastig zijn om nieuwe contacten te leggen.

 

De redenen zijn voor iedereen verschillend. Wie nieuw is in een omgeving, kent daar soms weinig mensen. Maar ook oude vriendschappen kunnen verwateren of passen niet meer, bijvoorbeeld vanwege andere interesses. Tijdens deze avond leren de aanwezigen elkaar kennen op een interactieve en ontspannen manier, wat wellicht uitmondt in een klik. Of zelfs tot het hebben van vaker contact met elkaar!

 

Voor degenen het lastig vinden om deel te nemen zonder iemand te kennen, is het mogelijk om van tevoren kennis te maken met een medewerker van MEE & de Wering of Wonen Plus Welzijn. Deze medewerkers zijn op dinsdagavond 5 oktober ook aanwezig, zodat u alvast een vertrouwd gezicht ziet.

 

Belangstellenden die graag nieuwe contacten leggen en mogelijke vriendschappen willen opbouwen, zijn op dinsdag 5 oktober van harte welkom. Van 19.00 uur tot 21.00 uur in de Anbouw, Dorpsstraat 610  te Noord-Scharwoude. Vanwege de coronamaatregelen verloopt de avond volgens de richtlijnen van de RIVM.

 

Aanmelding voor deze avond is noodzakelijk. Bij gezondheidsklachten op de dag zelf, graag op tijd afmelden.

 

Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op via e-mail: langedijk@wonenpluswelzijn.nl of het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn Langedijk: Tel.  0226-318050 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur). 
 

 

anbouw anbouw