Help het theater, bestel voor later!

Cabarettip: Tineke Schouten  

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Mooi of lelijk? Als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen, kun je de boel behoorlijk somber inzien. Hoe worstelen wij ons met goed fatsoen door dit ‘dubbele’ leven? Voor Tineke Schouten is dit gegeven al 40 jaar een grote bron van inspiratie. Voor deze 25e jubileumshow kan ze niet wachten om jullie weer te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen. Met de mooiste liedjes en natuurlijk komt Bep Lachebek ook nog even langs.   

Toneeltip: In het licht   
Tijdens het optreden van een zangeres dwalen haar gedachten af naar haar jeugd. Jaren die getekend zijn door gruwelijke gebeurtenissen in haar jeugd. Wat doet het met een jong meisje als de personen die je moeten beschermen het op je hebben voorzien? Waarom greep niemand in? En hoe vind je de kracht om niet langer te zwijgen? In het licht is een aangrijpende monoloog over misbruik, gebaseerd op het autobiografische boek Mijn ware verhaal van Karin Bloemen. Gespeeld door Lisse Knaapen, met muziek van Ellen ten Damme.

Muziektip: Dominic Seldis
Dominic Seldis komt naar Heerhugowaard met zijn show Music, Maestro! Als contrabassist, dirigent en presentator laat Dominic geen gelegenheid voorbijgaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek. Samen met zijn orkest bestaande uit negen top musici, brengt de energieke Brit een show vol humoristische persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek.
 

Reserveren

Je reserveert de theaterkaarten eenvoudig via www.coolkunstencultuur.nl of via onze servicebalie (072 576 09 55). Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal te bezoeken, dan hanteert Cool een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren, zonder risico!

 

Tineke Schouten Tineke Schouten