Diverse vrijwilligers gezocht

Wonen Plus Welzijn ondersteunt mensen door praktische diensten aan huis te bieden. Aan ieder die hier (tijdelijk) hulp bij nodig heeft. Dit alles dankzij de inzet van zo’n 1300 vrijwilligers, die dagelijks vele mensen blij maken. Zij zijn letterlijk onmisbaar! Een veelgenoemde reden om als vrijwilliger actief te zijn is dat het veel voldoening geeft om iets te kunnen betekenen voor anderen. Ook ontdekken hoe het is om een verschil te maken als vrijwilliger? Op dit moment zoekt WPW Dijk en Waard, regio Langedijk  versterking voor diverse vrijwilligersteams.

 

Denk aan Doet en Ontmoet in locatie Veldzorg te Broek op Langedijk. Bezoekers een warm welkom heten, samen een spel doen en creatief bezig zijn. Het samen gezellig hebben in een ongedwongen sfeer. Spreekt dit je aan?  Leuk! WPW is verder op zoek naar vrijwillig Planners voor Lokaal Vervoer die het graag ritaanvragen aannemen en verwerken. Maaltijdbezorgers die graag maaltijden rondbrengen bij mensen die (tijdelijk) niet kunnen koken. Buurtbemiddelaars die helpen ergernissen of ruzies tussen buren op te lossen. Daarnaast zoekt WPW op de volgende gebieden versterking zowel de regio Heerhugowaard en Langedijk: Servicepunt medewerkers die interesse hebben het eerste aanspreekpunt te zijn voor de organisatie. Je hebt hier onder meer telefonisch contact met vrijwilligers en abonnees. Tuinvrijwilligers die graag helpen bij licht tuinonderhoud bij  wie niet zelfstandig de tuin kan onderhouden.  

 

Tijd en interesse in een van deze vrijwilligersfuncties? Laat het weten! Reacties zijn welkom via e-mail langedijk@wonenpluswelzijn.nl of tel. 0226-318050. Voor Heerhugowaard, e-mail heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl of tel. 072-5717170.

 

vrjwilliger WPW 23.3.2022 vrjwilliger WPW 23.3.2022