Wonen Plus Welzijn opent de deuren op 8 oktober!

Ooit gedacht: “Het lijkt me best leuk om me als vrijwilliger of medewerker in te zetten bij Wonen Plus Welzijn Dijk en Waard?” Of: “Wat doet deze organisatie precies? Neem op zaterdagmiddag 8 oktober een kijkje bij de open dag van WPW en krijg een indruk van alles dat deze brede welzijnsorganisatie te bieden heeft in de regio Heerhugowaard en Langedijk.

 

Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke maaltijdproeverij. Haak aan bij het haakcafé en zie hoe hier de mooiste kleurrijke creaties gemaakt worden, ook voor  goede doelen. Kom alles te weten over de ontmoetingsactiviteit in de Broekerveiling voor mensen geheugenproblematiek. Weggooien, mooi niet! Ook het Repaircafé Heerhugowaard is aanwezig. Deskundige vrijwilligers vertellen hoe zij kapotte apparaten weer nieuw leven inblazen. Leer alles over buurtbemiddelaars en buurtverbinders en het mooie project ‘taalmaatjes’. Natuurlijk is er ook aandacht voor: ‘Talent voor Ambacht’. WPW won dit jaar de Pius Prijs met dit initiatief dat in de loop van het jaar steeds meer vorm krijgt. En  ‘last but not least’: doe de welzijnscheck of doe mee aan het speciaal voor deze dag georganiseerde activiteitenprogramma in de huiskamer van het jongerenwerk!

 

Enthousiaste vrijwilligers en medewerkers nemen de tijd voor iedereen die meer wil weten over alle diensten en activiteiten. De open dag is van 12.00 tot 16.00 uur in de Anbouw, Dorpsstraat 610 in Noord-Scharwoude. Het belooft een mooie dag te worden. Wij hopen u te zien op 8 oktober! In alle regio’s waar WPW actief is, zijn op deze dag leuke activiteiten en is informatie over diensten verkrijgbaar. Voor het complete programma, zie www.wonenpluswelzijn.nl. Voor meer informatie, neem contact op met tel. 0226-318050 of e-mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

anbouw3 anbouw3