Victor Löw, George van Houts e.a. in ongekend scherp stuk

Op woensdag 1 maart komen o.a. Victor Löw, Pierre Bokma en George van Houts naar Cool kunst en cultuur met het vervolg op ‘Door de bank genomen’. Een ongekend kritisch stuk over geld en de rol van de overheid. In een twee uur durende rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges praten de mannen je helemaal bij. Je lacht je gek.

Ongekend scherp In 2014 verrasten DE VERLEIDERS vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Verbijsterde bezoekers, uitverkochte zalen, een Burgerinitiatief “Ons Geld”, plenaire bespreking in de Tweede Kamer en een drie jaar durend onderzoek door de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid dat uitmondde in een lijvig rapport: “Geld en Schuld”. Er was een steen in de vijver gegooid…. Is er iets veranderd? Jazeker. Heel veel. Het is erger geworden. Veel erger. Dus komt er een onvermijdelijk vervolg. ‘Door de bank genomen: 10 jaar later’. Leopold Witte regisseert een topcast met Victor Löw, George van Houts, Adam Kissequel, Linde van den Heuvel en Pierre Bokma.

Meer informatie & reserveren Door de bank genomen: Tien jaar later (try out) zie je op woensdag 1 maart om 20:15 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.

Victor low e.a. Victor low e.a.